NIEUWS (14)

 
 

Na een bezoek van Koninklijke Harmonie Euterpe aan Harmonie Municipale Grevenmacher (HMG) in Luxemburg in 2015, was het zaterdag 13 mei de beurt aan HMG om een bezoek te brengen aan Venray. Het werd een waar spektakel met een volle zaal in Odeon.

Lees meer...

In de Algemene Ledenvergadering van 30 juni 2016 is José Koppers-Kusters met algemene stemmen tot bestuurslid gekozen. Zij zal in het bestuur de rol van tweede secretaris op zich nemen en tevens deel uitmaken van het Dagelijks Bestuur. José is al meer dan 25 jaar lid van onze vereniging en speelt dwarsfluit in het Groot Orkest. We zijn verheugd dat ze de stap heeft gezet om het bestuur te versterken.

 

IMG 20160630 WA0003

Beste ouders en verzorgers van de deelnemers van de workshop "Into Music",

Tijdens de workshops “Into Music!” heeft uw zoon/dochter kennis gemaakt met diverse muziekinstrumenten en onze verenigingen.
Waarschijnlijk is uw kind heel enthousiast thuis gekomen met de vraag of hij/zij een instrument mag gaan bespelen.

Voordat u Uw kind aanmeldt voor muzieklessen op een instrument naar keuze bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend 4 gratis proeflessen te volgen op
woensdag 25 mei, 1, 8 en 15 juni van 17:00-17:45 uur

bij Odeon, Hoenderstraat 10-12, te Venray

Dit kan op de houtinstrumenten, koperinstrumenten of op slagwerkinstrumenten.
De instrumenten zullen ter beschikking worden gesteld door stichting Odeon, MMSK St. Petrus’ Banden of de Koninklijke Harmonie Euterpe Venray

 

U kunt zich aanmelden via de volgende link:http://goo.gl/forms/TrmxfyshL9

of door het invulformulier in te vullen en in te leveren bij een van de onderstaande contactpersonen.

Ter afsluiting van de proeflessen wordt er op 19 juni om 11:00 uur een presentatie georganiseerd waarbij de leerlingen samen met de muzikanten van Koninklijke Harmonie Euterpe en MMSK St. Petrus’ Banden muziek maken. Deze presentatie vindt plaats in Odeon.

Heeft u vragen kunt u terecht bij de contactpersonen van beide verenigingen.

Voor Koninklijke Harmonie Euterpe
Petra Schaeffers
Julianasingel 27, 5802 AS Venray
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. M.06-53371107

Voor MMSK St. Petrus' Banden
Ineke Thielen
Mazurkastraat 2, 5802 KR Venray
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. M.06-54224500

Onlangs heeft het Adviesbureau Ruimtelijke Kwaliteit (ARK) het project renovatie en uitbreiding Hoenderstraat 10-12 ("Odeon") genomineerd voor de op 17 juni as. uit te reiken Architectuurprijs Venray 2016.

Naast een prijs die door een vakjury wordt uitgereikt is er ook een Publieksprijs. Van 1 tot en met 31 mei 2016 kan hiervoor digitaal gestemd worden op de genomineerde projecten.

Het stemformulier kunt u bereiken via:
http://www.survio.com/survey/d/S6B4O5W8B3Q9U1M9V

Bij deze willen wij een beroep op u doen om een stem uit te brengen op ons mooie nieuwe verenigingslokaal (nominatie 4)!

foto rik janssen tambourmaitreHet was al langer zichtbaar op straat: Rik Janssen is de nieuwe Tambour-Maître van onze harmonie. Maar nu is dat officieel: afgelopen week heeft Rik met goed gevolg de opleiding Tambour-Maitre bij de Limburgse Bond van Tambourkorpsen afgerond en het diploma in ontvangst genomen. Wij feliciteren Rik van harte en zijn blij dat we in hem een nieuwe Tambour-Maître hebben gevonden! Komende Koningsdag is zijn eerste officiële optreden op straat en wij wensen hem daarbij veel succes!