Reünie Koninklijke Harmonie Euterpe Venray - voor Oud-leden en alle geïnteresseerde Actieve leden

Voor Oud-leden en alle geïnteresseerde Actieve leden

Reeds langere tijd leeft bij meerdere oud-leden en oudere actieve leden van Euterpe de wens om nog eens bij elkaar te komen om gezamenlijk herinneringen op te halen. De Historisch Archief werkgroep onder leiding van Sip van Goinga heeft het daarom op zich genomen dit te verwezenlijken.

Op zaterdag 9 februari a.s., van 13.00-17.00 uur, wordt voor de oud-leden/ereleden van bestuur, orkest en drumband van Euterpe een Reünie georganiseerd. Ook alle geïnteresseerde actieve leden van de Euterpe zijn uiteraard van harte welkom. Dit gebeuren vindt plaats in het huidige verenigingsgebouw “Odeon” (voormalig “Dingus”) aan de Hoenderstraat. Initiator hiervan is de werkgroep Historisch Archief van Euterpe, die zich bezig houdt met het digitaliseren van documenten, beeld en geluid van het archief.

Euterpe stond aan de bakermat van 180 jaar Blaasmuziek in Venray en door de jaren heen hebben honderden muzikanten vele uren bij Euterpe doorgebracht. Voornaamste doel van de reünie is dan ook het gezamenlijk herinneringen ophalen aan het verleden, aan de hand van verhalen, foto’s, beeld en geluidsfragmenten.

Belangstelling? Aanmelden en/of meer informatie verkrijgen kan op de volgende manieren:

Voor de Reünie kunt u zich hier direct aanmelden.

Wenst u meer informatie over de Reünie, dan kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beschikt u niet over een emailadres, dan kunt u zich ook aanmelden door te bellen met Sip van Goinga op telefoonnummer 0478 581047 of mobiel 06 51275233.