Geslaagd themaconcert Viva Las Vegas 2017

Groots themaconcert Viva las Vegas in Evenementenhal Venray

Met het themaconcert Viva Las Vegas wil Koninklijke Harmonie Euterpe een brug bouwen tussen symfonische blaasmuziek en lichte muziek in de stijl van de grote Vegas stage acts uit de jaren ’70 & ’80. Euterpe is geïnspireerd door namen als Elvis, Tom Jones en The Rat Pack (o.a. Sinatra, Dean Martin). Deze beroemdheden worden aangevuld met eveneens grote “male singers” die befaamd zijn om hun grote stage acts: Neil Diamond, Joe Cocker en Bono.

De line-up van uitvoerende zangartiesten voor deze avond zal bestaan uit lokale en regionale bekendheden. Daarnaast biedt Viva Las Vegas ook Nederlands beste Elvis performer, bekend in binnen- en buitenland, genaamd Bouke Scholten. Deze publiekstrekker bracht diverse singles uit en kwam in 2004 met een eigen album. Grote landelijke bekendheid kreeg Bouke met het winnen van de tv- shows als ‘Waar is Elvis?’ en ‘The Winner takes it all’.
Het orkest zal voor de avond worden uitgebreid met een combo en voor een fraaie U2 / Bono act zal het orkest gezamenlijk met RU2 de show stelen.

De avond vindt plaats in de Evenementen Hal in Venray, die voor deze gelegenheid zal worden omgetoverd tot een “casino” waardige concertzaal waarbij originele rekwisieten niet zullen ontbreken om het publiek in de Vegas sfeer te krijgen.
Audio en lichttechniek zullen er voor zorgen dat de avond, inclusief afterparty, voor oog en oor een aangename verrassing zal zijn! Al met al een avondvullend publieksvriendelijk concert waarbij alle artiesten op hoog niveau cultuur op een groot podium ten gehore zullen brengen.