Concert ‘Brel & Brass’ 28 oktober 2017

Op zaterdagavond 28 oktober (aanvang 20.15u) wordt in de grote zaal van de Schouwburg Venray een bijzonder concert ten gehore gebracht onder de noemer ‘Brel & Brass’.

Micheline Van Hautem zingt diverse liedjes van Jacques Brel in samenwerking met Koninklijke Harmonie Euterpe Venray, met als speciale gast bastrombonist Jos Jansen.

De Vlaamse zangeres wordt sinds het verschijnen van haar album Songs of Jacques Brel uit 2002 gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Brel & Brass is een project van Micheline Van Hautem rond de muziek van Jacques Brel. In een groot aantal steden in binnen- en buitenland zet zij telkens met een lokale brassband, fanfare of harmonieorkest een spectaculair concert neer. Bij de Nederlandse concerten werkt ze nauw samen met gastmuzikant en bastrombonist Jos Jansen, een veelgevraagd solist in binnen- en buitenland.

Voor de pauze speelt Koninklijke Harmonie Euterpe een instrumentaal programma, natuurlijk geheel in Franse stijl. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem, die samen met de harmonie de mooiste, maar niet perse de bekendste liedjes van de Belgische chansonnier ten gehore brengt.
Het beloofd een prachtige, sfeervolle avond te worden. Tickets al verkrijgbaar vanaf € 10,50 op www.schouwburgvenray.nl of aan de kassa bij Schouwburg Venray.