Agenda

Seizoensafsluiting
Zondag 09 Juli 2023, 14:00

Morgen (9-7) is de seizoensafsluiting. De fietstocht begint vanaf 14.00 uur bij Odeon. Degenen die niet meefietsen krijgen vandaag voor 12.00 uur bericht hoe laat ze waar moeten zijn. Hoor je niets, stuur dan even een berichtje naar RikUitnodiging Seizoensafsluiting 2023

 

Beste leden,

Aanstaande 9 juli vindt de jaarlijkse seizoensafsluiting plaats. Een afsluiting van een bijzonder en bewogen muzikaal seizoen.

Dit jaar wordt er een fietsoriëntatietocht en een gezellige barbecue georganiseerd

De start is vanaf 2 uur bij Odeon. Er volgt dan een fietsoriëntatietocht van ongeveer een uur. Wij fietsen in groepen naar de feestlocatie. Deze groepen krijgen tijdens deze tocht een route met vragen mee. Voorafgaand aan de barbecue worden de winnaars van de fietstocht gehuldigd.

Wij willen alle ereleden, leden, hun ouders, partners en kinderen uitnodigen voor deze seizoensafsluiting. Op de locatie is ook een speeltuin aanwezig voor de kinderen.

De fietstocht is geheel gratis, de BBQ is voor leden onder de 15 jaar gratis. Voor 15 jaar en ouder zijn de kosten €10 per persoon.

De consumpties kosten op locatie €2,75 (bier/wijn/fris). Er is op locatie te pinnen en munten zijn na afloop in te leveren.

Wij willen jullie vragen om via deze link: https://forms.gle/RXpbnBpsJRYG56B29 aan te geven of je er bij bent, wie er meedoet aan de fietstocht en of je dieetwensen hebt. Degenen die niet deel (kunnen) nemen aan de fietsoriëntatietocht laten wij persoonlijk weten hoe laat zij waar moeten zijn.

Vul daar je naam in en of je komt naar de BBQ. Vul dit formulier uiterlijk 23 juni in.

We hopen op een mooie afsluiting van een bijzonder seizoen.

Met muzikale groet,

De activiteitencommissie

Klik op naam evenement voor meer informatie (Seizoensafsluiting)