Euterpe kijkt terug op een geslaagde potgrondactie!

Door Corona moesten we onze potgrondactie dit jaar over een andere boeg gooien. Niet meer spontaan met onze kruiwagens vol potgrond langs de deuren, maar nadenken over hoe we dan zoveel mogelijk mensen zouden kunnen bereiken om vooraf bij ons de potgrond te bestellen.
Daarin zijn we dik geslaagd.

Gelukkig hebben jullie massaal gebruik gemaakt van ons online bestelformulier via social media, onze flyer, de krant en/of mailtje.

Zaterdag 20 maart jl. was het dan zover. Om 8:30 uur trokken enthousiaste Euterpe leden vanaf Intratuin met auto’s en volgepakte aanhangers Coronaproof Venray in om de Potgrond te bezorgen. De weergoden waren ons goed gezind en de mensen stonden al in hun tuin te popelen om aan de slag te gaan met de potgrond. We hebben ontzettend veel enthousiaste reacties en waardering ontvangen, ook omdat de zakken thuis werden afgeleverd.

Heel fijn dat inwoners van Venray ons juist in deze tijd steunen. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan onze vereniging. Met heel veel dank aan Intratuin, onze sponsoren en onze leden, kijken we terug op een geslaagde potgronddag.

Tot over 2 jaar en hopelijk wederom net zo succesvol!


Bestand 000    Bestand 0001

Bestand 021    kleine afb medemogelijkgemaaktdoor