Reünie Koninklijke Harmonie Euterpe Venray - voor Oud-leden en alle geïnteresseerde Actieve leden

Voor Oud-leden en alle geïnteresseerde Actieve leden

Reeds langere tijd leeft bij meerdere oud-leden en oudere actieve leden van Euterpe de wens om nog eens bij elkaar te komen om gezamenlijk herinneringen op te halen. De Historisch Archief werkgroep onder leiding van Sip van Goinga heeft het daarom op zich genomen dit te verwezenlijken.

Op zaterdag 9 februari 2019 van 13.00-17.00 uur, wordt voor de oud-leden/ereleden van bestuur, orkest en drumband van Euterpe een Reünie georganiseerd. Ook alle geïnteresseerde actieve leden van de Euterpe zijn uiteraard van harte welkom. Dit gebeuren vindt plaats in het huidige verenigingsgebouw “Odeon” (voormalig “Dingus”) aan de Hoenderstraat. Initiator hiervan is de werkgroep Historisch Archief van Euterpe, die zich bezig houdt met het digitaliseren van documenten, beeld en geluid van het archief.

Euterpe stond aan de bakermat van 180 jaar Blaasmuziek in Venray en door de jaren heen hebben honderden muzikanten vele uren bij Euterpe doorgebracht. Voornaamste doel van de reünie is dan ook het gezamenlijk herinneringen ophalen aan het verleden, aan de hand van verhalen, foto’s, beeld en geluidsfragmenten.

Bekijk hier de terugblik van de Reünie.