Ultiem zomergevoel tijdens Midzomernachtconcert Euterpe en Carillon

Op zaterdag 22 juni heeft er een uniek Midzomernachtconcert plaatsgevonden op het Mgr. Goumansplein voor de Grote Kerk van Venray. Het concert werd georganiseerd door Koninklijke Harmonie Euterpe en Stichting Carillon Venray met medewerking van Beiaardier Rosemarie Seuntiëns. De prachtige weersomstandigheden hielpen duidelijk mee voor een geslaagde avond.

Enkele honderden mensen kwamen op deze prachtige locatie af om te genieten van een geweldige, Mediterrane avond. Afwisselend speelde Euterpe, onder leiding van de nieuwe dirigent Thom Roosen, muziekstukken van klassiek tot rock. Ook liet Rosemarie vanuit het Carillon een zeer gevarieerd programma horen. Door middel van grote televisieschermen werd er met elkaar gecommuniceerd.
Suzan Spreeuwenberg zong onder begeleiding van Euterpe en trakteerde het publiek op bekende nummers van onder andere Adèle en Amy Winehouse. Als verrassing werd aan het eind van het concert het licht in de Grote Kerk ontstoken, dit was een mooie afsluiting van een zeer sfeervolle zomeravond.
De uitstekende presentatie lag in handen van Wim de Schryver.

Voor nog meer impressies, klik hier!