Wat hebben wij genoten van een geweldig Vastelaovesconcert!

Wauw! Wat hebben wij genoten van een geweldig Vastelaovesconcert vorige week! Bedankt voor iedereen die meegeholpen heeft om dit mogelijk te maken! Bedankt Jolijn van Goch voor de prachtige foto's. En wij wensen iedereen een fantastische carnaval toe. Tot bij de Vastelaovesmis!

"Op 14 februari jl. heeft Koninklijke Harmonie Euterpe Venray, onder leiding van Thom Roosen, voor de Elfde keer een geslaagd Vastelaovesconcert gehouden in Schouwburg Venray. Het publiek werd getrakteerd op een avond vol carnavalsspektakel. De speciale act, het Belgische muziekgezelschap “Die Verdammte Spielerei” bestaande uit vier saxofoons, 1 percussionist en één “onnozelaar”, zette de zaal flink op z’n kop met hun muziek en humor.

Tijdens deze uitverkochte voorstelling traden ook diverse lokale artiesten op, onder wie Tiedelèk, Koen & Ankie, Verrèkes Moj, Edgar van Kessel, William Arts, Nadine Daniels en Don Mulders. Samen met Euterpe lieten ze verschillende bekende – en onbekende carnavalsliedjes horen. De avond kende ook een officieel tintje toen Paul Spronken werd onderscheiden als Ridder, de hoogste onderscheiding van Vastelaovesvereniging de Pielhaas, voor zijn verdienste als trouwe vrijwilliger. De uitstekende presentatie lag dit jaar in handen van Rob van Lieshout."

Die Verdammte Spielerei, Tiedelèk Vastelaoveskefee mit Tiedelèk, William Arts en Nadine Daniels, Don Mulders, Vastelaovesvereniging de Piëlhaas, V.V. De Pielhaas Trio van Rooj, Rosentaler Koen & Ankie, Verrékkes Moj, Rob van Lieshout, Schouwburg Venray, Emmens Geluid, Jolijn van Goch, Koninklijke Harmonie Euterpe Venray, Peel en Maas Venray en HALLO Venray.