Vastelaovesconcert Euterpe geannuleerd

Met pijn in het hart heeft Koninklijke Harmonie Euterpe voor de tweede keer op rij moeten besluiten om het traditionele Vastelaovesconcert te annuleren.

Over uitvoeringen met publiek is nog steeds niet bekend wanneer - en onder welke voorwaarden - ze mogen doorgaan. Vanwege de korte repetitietijd tot het concert enerzijds en de onzekerheid over de regels aan de andere kant, is het voor Euterpe niet mogelijk om een Vastelaovesconcert te organiseren op een manier die Venrayse publiek van ons gewend is.

Vanaf komende donderdag mag er wel, na een paar maanden stil te hebben gelegen, weer gerepeteerd worden. Dat is hét moment voor muzikanten die graag eens willen komen meedoen of meeluisteren om aan te sluiten. Meer informatie: Wim De Schryver : 06-51497433

Euterpe gaat de focus eerst leggen op de Vastelaovesmis, die bij doorgang live uitgezonden gaat worden. Vervolgens staat er in mei een concertreis naar Berlijn op het programma en zijn we in juni alweer in de Schouwburg te beluisteren met het Themaconcert “Musicals in Concert”.

De foto is van het laatste Vastelaovesconcert, twee jaar geleden. Met mensen die al een kaartje hebben gekocht voor het Vastelaovesconcert zal contact worden opgenomen over de restitutie. Bewaar de tickets nog even.