Geslaagd Vastelaovesconcert Euterpe

Op 22 februari jl. heeft Koninklijke Harmonie Euterpe Venray weer een geslaagd Vastelaovesconcert gehouden in Schouwburg Venray. Het publiek werd getrakteerd op een avond vol carnavalsspektakel en humor.

Tijdens deze uitverkochte voorstelling traden diverse lokale artiesten op, onder wie Naachtwerk, Pim en Tamara, Fred Jansen, Don Mulders en Zoë Vloet. Samen met Euterpe lieten ze verschillende bekende – en onbekende carnavalsliedjes horen. De speciale act, het cabaretgezelschap “Huhum”, zette de zaal flink op z’n kop met hun muziek, zang en bovenal humor.

De avond kende ook een officieel tintje toen prins Rob Arts van de Pielhaas de Culturele Plak aan het Historisch Archief mocht uitreiken voor hun verdiensten als trouwe vrijwilligers van Koninklijke Harmonie Euterpe. De commissie bestaat uit de volgende leden;
Sip van Goinga, Twan van Els, Henk de Wijs, Herman van de Steeg, Martin van Els, Rick van Elmpt en Jan Stevens.

De uitstekende presentatie lag dit jaar in handen van Rob van Lieshout.

Wat hebben we vele enthousiaste en positieve reacties vanuit het publiek mogen ontvangen. Het is dan ook weer een hele mooie uitdaging om volgend jaar met het 11e Vastelaovesconcert weer zo te kunnen “schitteren”.