Muziekprogrammering

De muziekcommissie plant en organiseert de concerten, bepaalt het muzikale beleid (waar wil je als orkest naar toe op de lange en middellange termijn), en zorgt voor het repertoire.

Eigenlijk is de muziekcommissie het dagelijks bestuur van het orkest. Met andere woorden het kloppende muzikale hart van de vereniging, bepalend voor het muzikale visitekaartje.

Ze adviseert en beslist bijvoorbeeld over de doorstroom van instrumentenbezettingen binnen de orkesten. De voorzitter van de muziekcommissie is lid van het bestuur en zorgt voor de communicatie binnen de vereniging.

De leden van de muziekcommissie zijn: Thom Roosen (Dirigent), Bart Wolters (voorzitter), Martien Peters (muziekbibliotheek), Petra Schaeffers, Rik Janssen en Amy Ebberink.

Ter voorbereiding van het Musicals In Concert wat op 25 juni 2022 gehouden wordt is een speciale commissie samengesteld.
Deze bestaat uit: Jos Laarakker, Wim de Schryver, Bart Wolters, Rik Janssen, Petra Schaeffers, Amy Ebberink, Martien Peeters, Thom Roosen